Het is serieus komkommertijd. En niet alleen rechte komkommertijd, maar ook kromme komkommertijd.
Hoe ga je in zo een periode in godsnaam je krant volschrijven?

Gewoon zo: schrijf alles twee keer!

Bovenstaand artikeltje was al eens verschenen op hbvl.be. Ik vergeet nogal eens iets, maar dansende naakte prinsessen dàt onthou ik wél. Ik was er zeker van, dit had al eens in de krant gestaan, en nog niet zo lang geleden. Maar wanneer? Geen spoor meer te bekennen op hbvl.be of gva.be. En het moet ergens vorige week geweest zijn. Ik heb alle “in de rand”, “cultuur en media” en “buitenland” artikels overlopen, maar het staat er niet meer tussen.
Het is gewist!

Geen probleem, er is altijd een plan B. Of beter gezegt, een plan G. Google is uw vriend: ‘prinses eugenie site:hbvl.be’, en dan in de gecachete artikelen zoeken.
Bingo!

Wel nogal vaag artikeltje, zonder al te veel details. Geen data of niets. Maar misschien kan je dit vergelijken met objectgeörienteerd programmeren. Dingen hergebruiken. Recycleren.

Naakte prinsessen kom je niet alle dagen tegen, daar moet je dus zuinig mee zijn. Misschien dat we ooit nog eens de foto’s te zien krijgen. Of dat er een artikeltje passeert over de foto’s die er al dan niet zijn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.