Regi is er weer in geslaagd een zoveelste dance hit te maken. Dit keer samen met Tom Helsen. Tof nummer om naar te luisteren, iets minder om naar te kijken…

Tom, vertel het mij nu eens: wat scheelt er met uwe micro? Staat die te laag? Of waarom hangt ge er anders zo onder? Helemaal krom en scheef. Doet uwe rug dan pijn? Is het daarom dat ge dan uw ogen sluit? Of is dat omdat de lichten in uw ogen schijnen? En dat houterige handgebaar, is dat om uwe ruggenwervel terug op zijn plaatst te laten schuiven? Heeft Regi u verplicht om rond te huppelen? Ik geloof het het, want ‘t zijn precies Regi’s moves die ge maakt 🙂

Ge moet dat niet persoonlijk opvatten hoor, doe maar gewoon verder zoals ge bezig zijn, muziek dient trouwens om naar te luisteren, niet om naar te kijken.

Net alsof ik verwacht dat hier ooit antwoord op gaat komen. Ge zijt Pat Krimson niet hé. Want daar heb ik op een of ander dance4mation forum ooit serieus mee in de clinch gelegen.

UPDATE: Ik moet bekennen dat ik nog nooit eerder van Tom Helsen gehoord had voordat Regi er een hit mee maakte. Nu ik op Youtube rondsnuffel kom ik een heleboel, mij wél bekende, toffe, rustige songs van Tom Helsen tegen. Alleen wist ik niet dat dat Tom’s liedjes waren. Mijn vermoeden dat Regi Tom heeft verplicht om zo rond te huppelen op het podium wordt alleen maar sterker 🙂

Alleen is dance blijkbaar Tom’s genre niet, en als iets je genre niet is, dan is het moeilijk om daar natuurlijk op te bewegen. Het is u dus vergeven!

Wist u trouwens dat de enige reden waarom ik niet op een podium sta het feit is dat ik niet kan dansen… én niet kan zingen. Of ik al dan niet lelijk ben, dat hou ik in het midden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.