Al een hele tijd geleden is de pagerank van Golb.be gezakt van 4 naar 1.   Helaas ben ik er nog steeds niet achter gekomen waarom.  Ik heb al honderden pagina’s over SEO en pagerank gelezen, maar er schijnt blijkbaar niet zo direct een kant en klare formule voor te zijn.  Het lijkt erop of Google mij om de een of andere manier “straft”.

Ik heb Golb.be al vergeleken met andere gelijkaardige sites met een hoger pagerank, en in verschillende gevallen scoort Golb.be veel beter in bezoekerstrafiek, backlinks, Alexia rank en Technorati Authority.  Alleen de pagerank wil niet meewerken.

Aangezien ik er zelf niet uit kom, zou ik willen vragen aan de experts in de zaal: zie je ergens iets aan Golb.be wat Google niet graag  heeft, of heb je een idee wat de reden kan zijn?  Laat het gerust weten in de comments, ik ben u nu al dankbaar.

4 Replies to “Pagerank”

  • 🙂 ben zelf blind voor mijn eigen advertenties, maar nu ik er op let, komen er soms wel grote tussen. Dat is natuurlijk geen probleem, want ik kan ze kleiner maken. Straks eens naar zien. Ik dacht zo van: ik zet ze vanonder, dan storen ze het minste, ge moet natuurlijk wel op tijd stoppen met lezen hé 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.