Nokia N73 Firmware V 4.0734.2.0.2 op komst?

Dat er wat fout was in de FW V4.0726.2.0.1 kon je hier al lezen:
http://www.golb.be/nokia-n73-firmware-v-40726201-suckt/

Nu heb ik al op een site gelezen over iemand die zijn N73 heeft laten updaten in een Nokia Service Center om deze problemen te verhelpen. De firmware die er na de update opstond was versie 4.0734.2.0.2. Ik heb al even gecheckt met de Nokia Software Updater, maar deze versie is precies nog niet beschikbaar voor jan met de pet.

Als deze beschikbaar is zal ik beslist als eerste mijn N73 upgraden! … Dat zal wel zijn ja, ik ga deze keer even wachten tot andere mensen verklaren dat alles netjes werkt. Ik heb nu een bluetooth gps muis die perfect werkt met de 4.0726.2.0.1 firmware, en wil niet het risico lopen dat er weer iets is wat ik gebruik wat niet meer werkt bij de nieuwe firmware.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.