GizMag – Neat Stuff

Geert is al een tijdje bezig met GizMag, en hij doet dat goed. GizMag hoor ik u al zeggen? Voor alle veiligheid, en om geen misverstanden te creëren met foutieve, te vrijdenkende, uit de context gerukte vertalingen quote ik even het “about” van de site zelf.

GizMag is weekly web magazine full of neat stuff. Each issue is published every weekend. All links are situated in the world of design, and selected to inspire you. Every 3 months a free PDF is published with some of the past subjects, including interviews and artwork.

GizMag is not about the latest and newest, but about the coolest and greatest stuff!

Ik ben zelf geen designer, en ook niet bepaald een (hedendaagse)kunstliefhebber, maar GizMag is een geweldige verzameling van neat stuff. Dingen die in mijn brein kunnen dienen als trigger om dingen te doen of gewoon om naar te kijken, om in te verdwalen en over te dagdromen. GizMag laat mij zien dat er nog zoveel onbekende meesterstukken op het internet te vinden zijn.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.