Extrafilm Actiecodes

Vroeger had Extrafilm.be een vrij slecht beveiligde site. Wanneer je via een banner op een actiecode uitkwam, dan zag je een url als “http://www.extrafilm.be?actiecode=01”. Door simpelweg 01 te vervangen door 02, 03, 04 etc, kon je zo alle geldige actiecodes opzoeken. Dat was zeer handig, want dan moest je zelden meer dan 1 EURO betalen voor je foto’s.

Nu ze hun nieuwe site hebben, gaat dat niet meer zo eenvoudig, maar het gaat nog wel. Kijk maar naar de volgende url, een actie code voor 50 afdrukken tegen 5,95 euro. Wanneer je de AFF50 vervangt door AFF100 of AFF150, krijg je nog twee andere actiecodes te zien, die recht geven op een verlaagd tarief.

http://www.extrafilm.be/AFF50?utm_source=Affiliation&utm_medium=banner&utm_content=50vr595&lang=nl

Nu zit er nog een leuke bug in de site van extrafilm. Zo een actiecode geeft je niet echt 50 afdrukken aan 5.59 euro, of 100 afdrukken aan 12.9 euro. Eigenlijk geven ze je een korting op het normale factuur bedrag, zodat het totaal slechts 5.59 of 120.9 euro is. Wanneer je dus 50 afdrukken besteld, en dit normaal 10,59 zou kosten, dan geven ze je 5 euro korting. Dat wil zeggen dat je ook andere dingen kan bestellen met die actie codes, en dat je niet persé de opgegeven aantallen moet gebruiken. Zo zou je in dit voorbeeld foto’s kunnen bestellen voor een bedrag van 4,10 euro. Je geeft de actiecode in van 50 fotos voor 5.59 euro (wat bv. neerkomt op 4 euro korting) en je totaal factuurbedrag zal slechts 0,10 euro bedragen.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

12 thoughts to “Extrafilm Actiecodes”

 1. via zita http://www.zita.be/wedstrijden/extrafilm/ kan je
  snel wat codes bekomen voor
  40 gratiz foto’s
  fotoalbum cheers
  fotoalbum enjoy
  dit alles tegen verzend kosten (2.54 euro)
  dus maak even wat e)mail adressen aan en spelen maar
  de codes orden naar het emailadres gestuurd , maar zijn wel bruikbaar
  voor andere acounts

  cu mike

 2. Op http://photoprints.be staan de meest recente actiecodes van extrafilm maar ook van andere aanbieders verzameld. Staan vaak zeer interessante aanbiedingen op, ik passeer daar altijd even voor ik bestel en heb al een heel deel geld uitgespaard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.